Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Paardenmarkt 29
1871 CV SCHOORL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 17.00 uur
Di: 10.00-18.00 uur
Wo: 10.00-18.00 uur
Do: 10.00-18.00 uur
Vr: 10.00 - 20.00 uur
Za: 09.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

ivm vakantie gesloten op dinsdag 11 t/m donderdag 13 oktober en maandag/dinsdag 17/18 oktober

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Proeverijen

Proeverijen algemeen

Masterclasses

Periodiek organiseren wij proeverijen, de laatste op 10 juni werd gehouden in restaurant De Rustende Jager en ruim bezocht. Vanaf september gaan we weer op locatie proeverijen organiseren met Whisky, Jenever en Gin, Rum en overige distillaten. Houdt hiervoor de website of de socials in de gaten. Mocht je graag op de hoogte gehouden worden van proeverijen, schrijf je dan in op de website en laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat. Wij sturen je dan een berichtje wanneer een nieuwe datum bekend is.

Overige Proeverijen:

Menno geeft zelf ook proeverijen, hieronder een selectie hiervan:

Rum-proeverij: Bekend met een Baco maar benieuwd wat rum nog meer te bieden heeft, met deze rum-proeverij raak je bekend met de verschillende stijlen en smaken van gelagerde rums.

Jenever/Gin-proeverij: Distillaat van eigen bodem, lagering van jenever en het ontstaan van gin, het komt allemaal voorbij. Hoe een vergeten distillaat weer hip is geworden.

Whisky-proeverij: nog niet zo bekend met whisky of whiskey, wij nemen je graag mee over de wereld met deze proeverij. Zo proef je naast Schots ook Iers, Amerikaans, Japans en Taiwanees.

Liever een Bier- of Wijnproeverij?! Ook dat verzorgen wij natuurlijk op locatie of in de zaak afhankelijk van de groepsgrootte.

Natuurlijk zijn de proeverijen ook naar uw wensen samen te stellen, vraag gerust naar de mogelijkheden hierin.