Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Paardenmarkt 29
1871 CV SCHOORL

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 10.00-18.00 uur
Wo: 10.00-18.00 uur
Do: 10.00-18.00 uur
Vr: 10.00-18.00 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

Gesloten van dinsdag 20 t/m donderdag 22 februari

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Over Menno's Borrelhuis

Ken je dat..?
  
Dat je iemand of jezelf wil verrassen met iets bijzonders, maar dat je het nét niet kunt vinden? Of slechts half? Dat is precies de reden waarom Menno`s Borrelhuis als winkel is ontstaan. Bij Menno`s Borrelhuis vind je, naast een breed assortiment, ook veel meer diepgang in Rum, Whisky, Jenever, Gin, Wodka en wat al niet meer. Ook eigen, lokale en speciale kruidenbitters, likeuren en bieren kan je in mijn winkel vinden zodat je echt iets speciaals kan geven. Naast de kado artikelen die in de winkel staan kunnen er ook op maat kado`s samengesteld worden. Je vindt altijd iets origineels voor elke fijnproever. Komt je er niet uit, dan help ik je graag met mixen en matchen. Dat maakt mijn winkel uniek aan de kust, duinen en polder!
  
Aangenaam!
Ik ben Menno Spaander, geboren en getogen Schoorlaar, en vanuit mijn passie voor Rum, Distillaten en Bieren ben ik mijn winkel begonnen in mijn dorp Schoorl. Ik vond dat er iets in de regio ontbrak op het gebied van een drankenspeciaalzaak die net even verder gaat dan standaard. Net dat speciale is in mijn winkel te vinden of leverbaar. Laat je verrassen dat er naast een breed kernassortiment nog zoveel meer is om te ontdekken.  
  
Ook voor verjaardagen, feesten en wat al niet meer kan je bij Menno`s Borrelhuis terecht. Vraag naar de speciale voorwaarden, zoals bv de volle flessen retour actie, zodat je niet na een feestje met teveel voorraad thuis blijft zitten maar wel een ruim aanbod kan aanbieden aan je gasten en geen nee hoeft te zeggen.
  
Ook top voor zakelijke relaties
Een jarige collega, bedrijfsjubileum of opening? Een mooie teamprestatie geleverd of speciale hulp gekregen van iemand? Met een geschenk van Menno`s Borrelhuis geef je een pure blijk van waardering: topkwaliteit naar smaak samengesteld. Dankzij mijn unieke assortiment, vindt je passende combinaties voor iedereen en elk moment. Van kleinigheidje op secretaressedag of kerstpakket tot vrijmibo: ik denk met je mee en maak er iets bijzonders van!
Samen met jou probeer ik mijn winkel steeds leuker, lekkerder en verrassender te maken!
  
Heb je tips? Laat het mij gerust weten.
  
Tot snel in Menno`s Borrelhuis!!
  

IMG-20210414-WA0010_resize_20.jpg