Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Paardenmarkt 29
1871 CV SCHOORL

Openingstijden

Ma: 13.00-17.30
Di: 9.30-17.30 uur
Wo: 9.30-17.30 uur
Do: 9.30-17.30 uur
Vr: 9.30-17.30 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Wij gaan verhuizen!!

schagen-afbeelding.jpgvrijdag 12 april 2024

Zaterdag 27 april wordt de laatste dag dat Menno`s Borrelhuis in Schoorl open is, daarna gaan wij verhuizen naar Schagen waar we op de Gedempte Gracht 46 een heel mooi winkelpand hebben gevonden.

In 2021 begonnen in mijn mooie dorp zijn we, na 3 mooie jaren, inmiddels uit ons jasje gegroeid en is de tijd gekomen om de vleugels uit te slaan. In de zoektocht naar een geschikt winkelpand hebben we alle plussen en minnen tegen het licht gehouden en in Schagen een mooi winkelpand gevonden die voldoet aan de stap die we willen maken. Uitbreiding van de wijnen, speciaalbieren en kadopakketten zijn hierbij leidend geweest. Schoorl verlaten geeft verschillende emoties maar zonder geschikt pand is het moeilijk zaken doen. Dat houdt in dat onze laatste openingsdag in Schoorl op 27 april is, Koningsdag.
Daarna alles inpakken en afbouwen. In de week erna hopen we in Schagen op de Gedempte Gracht 46 de winkel weer te kunnen openen, uiterlijk 3 mei zullen we zeker weer open zijn, hopelijk eerder.
Bezorging!
Wij willen onze klanten, die niet in staat zijn om naar Schagen te komen, wel van dienst blijven. Dit zullen wij doen d.m.v. bezorging aan huis of afhalen op locatie. We rijden dagelijks naar Schoorl terug dus een kleine moeite. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover of loop gewoon even binnen in de winkel.
We hebben er erg veel zin in en zijn druk met alle voorbereidingen. Houd onze website en socials in de gaten hierover.

« Terug