Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Paardenmarkt 29
1871 CV SCHOORL

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 10.00-18.00 uur
Wo: 10.00-18.00 uur
Do: 10.00-18.00 uur
Vr: 10.00-18.00 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

Gesloten van dinsdag 20 t/m donderdag 22 februari

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Hayman's Spiced Sloe Gin

(0,0 / 5)
Hayman's Spiced Sloe Gin
De familie Hayman is al sinds 1863 actief in de ginindustrie en het bedrijf is nog steeds familie eigendom. De betovergrootvader van de huidige directeur Christopher Hayman opende toentertijd de distilleerderij in London. Door de jaren heen heeft de familie opgetreden als beschermengel van de True English Gin stijl en gebruiken ze vandaag de dag familietechnieken en processen die generatie na generatie zijn doorgegeven. Hierdoor worden alle gins van de familie Hayman nog steeds gedistilleerd zoals ze 150 jaar geleden ook werden gedistilleerd: door middel van het traditionele tweedaagse proces.

Het smaakprofiel van alle gins van Hayman wordt bepaald doorv 10 botanicals: jeneverbes, korianderzaad, engelwortel, citroenschil, kassia, sinaasappelschil, kaneel, zoethout, iriswortel en nootmuskaat. De verhoudingen hiervan verschillen per gin. De signatuur van Hayman's is een dominante jeneverbessensmaak, een kruidig palet en sterke tonen van citrusfruit in de finish. Daarnaast kenmerken alle gins zich door complexiteit, diepte en een perfecte balans!

Christopher Hayman heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het distilleren van gin. Zijn kinderen, Miranda en James Hayman zijn alweer de 5e generatie om de familietraditie in stand te houden. Vandaag de dag is de "Hayman family" de oudste ginproducerende familie van Engeland en bovendien één van de weinige gin producenten die ook daadwerkelijk in Londen is gevestigd. The Hayman's range bestaat uit diverse types gin van verschillende stijlen, gevormd door de evolutie en geschiedenis van gin gedurende de afgelopen 150 jaar. The core range bestaat uit de London Dry Gin, Old Tom Gin, Gently Rested Gin, Royal Dock Gin en Sloe Gin.
Speciaal om de koude wintermaanden door te komen, heeft Haymans's deze feestelijke True English Spiced Sloe Gin gemaakt. Botanicals als gember, kaneel, nootmuskaat en cassia zijn toegevoegd om het warme gevoel van de kerst naar boven te brengen en de komst van de feestelijke tijden in te luiden.
€ 34,70
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Engeland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
26.4% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review