Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Paardenmarkt 29
1871 CV SCHOORL

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 10.00-18.00 uur
Wo: 10.00-18.00 uur
Do: 10.00-18.00 uur
Vr: 10.00-18.00 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

Gesloten van dinsdag 20 t/m donderdag 22 februari

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

El Dorado 21 Years Old

(0,0 / 5)
El Dorado 21 Years Old
Superieure kwaliteit, dat is precies wat u mag verwachten van El Dorado 21 Year old. Deze blend is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde soorten rum die elk minimaal 21 jaar oud zijn. Om te genieten van zo'n meesterlijke smaak neemt u de tijd.

Deze El Dorado 21 jaar oude rum, gemaakt door Demerara Distillers uit Guyana (Zuid-Amerika) is een bijzondere mooie rum. Een blend van nauwkeurig selecteerde rums van tenminste 21 jaar tot zelfs 25 jaar oud. De basis van deze rum is de rum van de enige operationeel zijnde Wooden Continuous Coffey Still van de wereld aangevuld met rum van de andere unieke stills die Demerara rijk
De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. Hier wordt sinds 1670 de traditionele teelt van suikerriet gecombineerd met het distilleren van rum met het kenmerkende El Dorado-aroma.

Demerara Distillers combineert lokale tradities en vakmanschap met moderne en verfijnde verwerking- en distilleertechnieken. De veelzijdige El Dorado Rums worden o.a. gedistilleerd in de beroemde en unieke houten distillatiekolom. De zeer bijzondere houten distillatiekolom (sinds 1832) deed zijn werk oorspronkelijk op de Enmore suikerplantage. Nu staat deze unieke kolom op de distilleerderij van Demerara Distillers.


El Dorado Rum biedt u een unieke waaier van rum om ontdekt te worden. Voor ieder gehemelte en voor elke gelegenheid is er een prachtige rum uit de "range" jaargangen. Voor de kenner maar ook voor de meest spannende cocktails in onze hedendaagse levensstijl.
€ 78,50
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Guyana
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
43% vol
Soort rum
Bruin
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review