Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Gedempte Gracht 46
1741 GD SCHAGEN

Openingstijden

Ma: 13.00-17.30
Di: 9.30-17.30 uur
Wo: 9.30-17.30 uur
Do: 9.30-17.30 uur
Vr: 9.30-17.30 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

vrijdag 12 juli wijnproeverij

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Cointreau authenticiteit avant-garde elegantie

Cointreau: authenticiteit, avant-garde, elegante

Cointreau - nb - uw topSlijter

Sinds de oprichting in 1849 straalt het Cointreau-huis dezelfde speelsheid uit, gedreven door de creatieve impuls die het leven gaf. Evenwicht, momenten, plezier, stijl... zelfs in zijn creatie.

Het heldere likeurrecept heeft zijn oorspronkelijke authenticiteit behouden sinds zijn ontstaan. Het karakter en de uitmuntendheid liggen in de strenge selectie en assemblage van de extracten van zoete en bittere sinaasappelschil, een nauwgezette taak die is toevertrouwd aan de hoofddistilleerder van Maison Cointreau.

Cointreau is 's werelds toonaangevende premium sinaasappellikeur en is al lang aanwezig op de vijf continenten. De superieure kwaliteit maakt het een favoriet onder bartenders en heeft het een plaats verdiend in de meest gerespecteerde bars over de hele wereld.

Cointreau kunt u op verschillende manieren drinken; heerlijk puur, of met een klontje ijs, bij de koffie of met een toefje slagroom in de koffie. De bitterzoete smaak van de sinaasappellikeur is overheerlijk in longdrinks en cocktails.

Benieuwd? Kom langs!